Army of Lovers, Sylvia, Ulrik, af Ugglas...

Bidragen i Melodifestivalens deltävling 1 och 2 presenterades ju av SVT i måndags, både låtar och artister. Nu på måndag kommer resten - då ska vi ha klart med samtliga 32. Men det kom ett mail till oss med artisterna fördelade på deltävling 3 och 4 dock inga låttitlar.

Antingen har tipsaren inside information eller så har han/hon bara dragit vissa slutsatser efter att ha läst kvällspressen. Hur som haver, vi kan inte undgå er från det som redan sägs vara klart:

Deltävling 3 - Skellefteå
Therese Fredenwall
Sylvia Vrethammar
Ulrik Munther
Körberg, Rabaeus, Malmberg & Ronander
Behrang Miri
Lucia Piñera Karlsson
Martin Rolinski
State of Drama


Deltävling 4 - Malmö
Elin Petersson
Army of Lovers
Eddie Razaz
Janet Leon
Amanda Fondell
Ralf Gyllenhammar
Caroline af Ugglas
Robin Stjernberg


Visst låter detta mer än rimligt?! Återstår bara låtarna och en ren bekräftelse av SVT på måndag, presskonferensen startar kl 10:00. Army of Lovers har ESCsweden/sverige redan nämnt. Vi noterar dessutom en comeback.

67-åriga Sylvia Vrethammar kan äntligen komma att få sin revansch. Hon var med i Melodifestivalen första gången 1972 och kom sist med Din egen melodi. 1974 blev hon och Göran Fristorp 6:a med En dröm är en dröm. År 2002 gjorde hon ett nytt försök men blev utslagen i deltävlingen i Sundsvall genom sin 5:e plats med Hon är en annan nu - ganska så oförtjänt:




Kommentarer