Videon till "Heroes"

Skivbolaget Warner Music släppte den officiella videon till Heroes redan för tre veckor sedan.

Då var Måns Zelmerlöw fortfarande inte klar som svensk ESC-representant men det är han ju nu så här är den.

                   
Videon bygger uteslutande på budskapet i texten med Måns i bakgrunden. Scenshowen med allt det animerade och streckgubbarna förekommer överhuvudtaget inte vilket får intrycket att falla tillbaka betänkligt enligt ESCsveriges sett att se det. Som tur är verkar den svenska delegationen ha fått igenom sina önskemål så att det i stora drag blir samma visuella upplevelse i Wien som i Melodifestivalen.

Det tycker vi låter betryggande, helheten är ett måste gällande den här låten. Tar den bara sig vidare från semin kan allt hända därefter!

Kommentarer

  1. Tycker att ni är alldeles för negativa kring "Heroes"! Jag tycker låten är riktigt bra även utan scenshowen! Men visst förhöjer den numret och det kan vara skillnaden mellan ex femte plats och vinst...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får lite för mycket You-vibbar ibland av att bara höra låten och inte ta hänsyn till scenshowen, som du vet räckte det bara till 14:e plats för Robin Stjernberg i en final Sverige redan var i som värdland. Alltså inte säkert den gått vidare om den tvingats igenom en semifinal.

      Det som räddar Heroes är en något bättre låt än You men framförallt paketeringen på scenen. Att flertalet av Måns konkurrentlåtar i semi 2 är ballader lär heller inte vara till nackdel i våra ambitioner att nå finalen även i år!

      Radera

Skicka en kommentar