Låtarna som blev över

Bedroom med Alvaro Estrella eller Red med EKO. Det är bara några av de utslagna bidragen i årets Melodifestival som finns att lyssna på i sin helhet på svt.se/artister.

Från varje deltävling går ju 4 tävlande inte vidare alls, de missar inte bara finalen utan även Andra Chansen och hamnar då förstås på placeringarna mellan 5-8. Eftersom de inte längre har med festivalen att göra och det är sluttävlat för den här gången så är det fritt fram att se och höra dem i sin fulla längd. Så passa på och kolla in Dr Alban & Jessica Folcker, Shirley Clamp, Pink Pistols och alla de andra!

Trots att de utslagna inte tilltalade tv-tittarna i någon större utsträckning lär flera av låtarna säkert bli hits under året! Se exakt hur de bidrag som åkte ur placerade sig i sina respektive deltävlingar;

RESULTAT DELTÄVLING 1
RESULTAT DELTÄVLING 2
RESULTAT DELTÄVLING 3

Här kan vi alltså konstatera att Elisa Lindström, The Refreshments samt Dr Alban & Jessica Folcker hamnat på den så förhatliga 5:e platsen. Vidare i första röstningsomgången men därefter utslagna - nära men ändå inte.

Kommentarer