De leder "P4 Nästa"

Annika Jankell & Linda Sundblad Är programledare när vi får klart med första MF-artisten 2018. I år blir det en kvällsföreställning.

När motsvarande program sändes av radions P4 i fjol startade det klockan 14 på eftermiddagen. Den här gången har man flyttat hela härligheten till kvällstid.

Det är en av förändringarna, en annan är att man bytt dag - från söndag till lördag. Förra årets programledare Carolina Norén och Henrik Olsson är även de utbytta. Nu har uppdraget gått till Annika Jankell och Linda Sundblad. Annika är en välkänd radio- och tv-profil, Linda har själv deltagit som tävlande i Melodifestivalen. Året var 2011 och hon kom på en 29:e plats totalt sett med Lucky You.

Riksfinalen av "P4 Nästa" går att lyssna på i en direktsändning från Linköping mellan klockan 19:00-21:00 lördagen den 26 augusti. Gästartister är bland andra Darin och Pernilla Andersson. Som ESCsverige tidigare har berättat är 8 artister klara för avgörandet i "P4 Nästa" den 26:e. En av dem kommer att erbjudas en plats i Melodifestivalen 2018.

Det är dessa det står mellan;

1. Stiko Per Larsson 
2. MIAH
3. Chris L Svensson
4. Sisanda
5. Frontback
6. Maija HomHom
7. Michi
8. Jo' & Eliah

Kommentarer