Martha hade varit till hjälp

Martha Wash Discodrottningen har sjungit in San Marinos ESC-låt från 2016. Tänk om hon hade varit med på scenen i Globen.

Om vi säger It's Raining Men, megahiten från 80-talet, så hänger nog de flesta med. Nu tolkar Martha Wash med sin kraftfulla röst I Didn't Know. San Marinos bidrag i ESC Stockholm 2016.

När Serhat tävlade med låten i Globen stod han själv för sånginsatsen. Bidraget kom på 12:e plats i sin semi och gick därför inte till final. Hade han haft hjälp av Martha Wash redan då tror vi nog resultatet hade blivit bättre. Synd att duetten mellan Martha och Serhat kommer 1½ år för sent.

ESCsverige bara måste visa er nyinspelningen:



Kul att Serhat inte ger upp. Discodängan I Didn't Know passar röststarka Martha Wash mer än väl, kvalitetsmässigt höjs låten flera snäpp. Martha Wash var med i The Weather Girls och It's Raining Men blev en stor framgång över hela världen när den kom för 35 år sen.

I Eurovision blev det en sammanlagd 30:e plats av 42 för Serhat. Det är faktiskt San Marinos tredje bästa placering de åtta gånger landet hittills har deltagit.

Kommentarer